DakiAleksinac
Broj poruka : 290 Datum upisa : 14.07.2008 Godina : 31 Lokacija : Aleksinac
| Naslov: Re: Vojvodina - Olimpik Baku Sub Jul 19, 2008 10:05 am | |
| | |
|
Tomi
Broj poruka : 40 Datum upisa : 18.07.2008 Godina : 34 Lokacija : Juzna tribina
| Naslov: Re: Vojvodina - Olimpik Baku Sub Jul 19, 2008 10:35 am | |
| hvala Daki, nebi bilo lose da krenemo svi zajedno u borbu protiv fk Banata.
Opstanak Smedareva je jedini nacin i za opstanak naseg fudbala i za opstanak navijaca u Srbiji. Koja je to logika da ispadne 10. ,a opstane11.
BRUKA. | |
|
Kameni_NS TechSupport
Broj poruka : 48 Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Vojvodina - Olimpik Baku Sub Jul 19, 2008 8:40 pm | |
| Evo i mene da se javim!! Na utakmici zajebancija, uzivancija, i tako dalje! Na tribini je bilo i LESINARA (Inace Bratska grupa Firme njih 20 doslo) ludnica sa njima i tako dalje! Na utakmici sam samo cekao kada ce pasti gol i kada je pao SHOW... Ima i jedna novo pesma do jaja, ceo dan sam je pevao!!! Ali na kraju kada sam se vracao sa ekipom smo napravili neko sranje pa.... (Ne mogu dalje da pricam ) | |
|
Tomi
Broj poruka : 40 Datum upisa : 18.07.2008 Godina : 34 Lokacija : Juzna tribina
| Naslov: Re: Vojvodina - Olimpik Baku Sub Jul 19, 2008 9:04 pm | |
| Kameni, ajde molim te ako znas reci napisi mi tekst one pesme Lesinara koju ste pevali protiv Zvezde na Marakani (1-1) | |
|
Kameni_NS TechSupport
Broj poruka : 48 Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Vojvodina - Olimpik Baku Ned Jul 20, 2008 4:42 pm | |
| - Tomi ::
- Kameni, ajde molim te ako znas reci napisi mi tekst one pesme Lesinara koju ste pevali protiv Zvezde na Marakani (1-1)
Koje godine? Ja sam bio na Marakani pre godinu dana zadnji put! A mislim da znam na koju pesmu mislis! Pevali smo to i protiv Olimpika a imam snimak, secam se te utakmice, nisam mogao da odem! https://www.youtube.com/watch?v=iJqydVl3PUs | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Vojvodina - Olimpik Baku | |
| |
|